Annonce
Koldskål er sommerens hofret, og klummeskribenten foretrækker at købe den frem for at stå i køkkenet og kokkere. Hun stiller i klummen spørgsmålstegn ved tidens trend, der går i retning af, at al mad absolut skal laves fra bunden. Arkivfoto
Ugeavisen Vejen

Fri mig fra sundheds-fanatikere - og lad mig bare være mor

Hvorfor er det, at vi kvinder har så forbandet travlt med at leve op til idealerne om, at vi skal være sunde, slanke og perfekte? Det spørgsmål stiller skribenten i ugens klumme, der også handler om lykken ved at spise hjemmebragt - ikke hjemmelavet - koldskål.
Annonce
  • Koldskål er sommerens hofret, og klummeskribenten foretrækker at købe den frem for at stå i køkkenet og kokkere. Hun stiller i klummen spørgsmålstegn ved tidens trend, der går i retning af, at al mad absolut skal laves fra bunden. Arkivfoto
Ugeavisen Vejen

Så ved man det batter: En af de første drenge, der fik hjælp, er nu selv på banen

Annonce
Ugeavisen Vejen

Nybolig Fjord & Skov modtager kædepris for andet år i træk

Annonce
Ugeavisen Vejen

Julebrødrene holder loppemarked i påsken

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Vejen

Drama og beskyldninger i forbindelse med tyveri af minilæsser: Fuld af løgn eller snydt af bedragere?

Ugeavisen Vejen

Lær at tegne på museet

Ugeavisen Vejen

Museet Sønderskov starter ny type af kursus fra april

Ugeavisen Vejen

Arvestykke vender hjem

Ugeavisen Vejen

Skoler kan vinde 25.000 kr. til et grønt projekt

Ugeavisen Vejen

Forårsudstilling i Rødding Frimenighed

Ugeavisen Vejen

Uve har haft 25-års jubilæum

Annonce