Annonce
Appetizer med stenbiderrogn satte gang i gourmetaftenen på Hotel Skibelund Krat.
Ugeavisen Vejen

Skønne Italien i Skibelund Krat

Belle Italia. Gourmetaftenen på Hotel Skibelund Krat handlede denne gang om vine rundt i støvlelandet.
Annonce
  • Appetizer med stenbiderrogn satte gang i gourmetaftenen på Hotel Skibelund Krat.
  • Hele staben af kokke og tjenere fik fortjente klapsalver.
  • Bagt torsk var den første forret - ledsaget af aftenens eneste hvidvin.
  • Anden forret var røget andebryst.
  • Så kom hovedretten i skikkelse af dansk kalv.
  • Før desserten kom der ost - en blåskimmel med hvid chokolade.
Ugeavisen Vejen

Så ved man det batter: En af de første drenge, der fik hjælp, er nu selv på banen

Annonce
Ugeavisen Vejen

Nybolig Fjord & Skov modtager kædepris for andet år i træk

Annonce
Ugeavisen Vejen

Julebrødrene holder loppemarked i påsken

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Vejen

Elektrisk drama: To kvinder kolliderer i rundkørsel

Ugeavisen Vejen

Lær at tegne på museet

Ugeavisen Vejen

Museet Sønderskov starter ny type af kursus fra april

Ugeavisen Vejen

Arvestykke vender hjem

Ugeavisen Vejen

Skoler kan vinde 25.000 kr. til et grønt projekt

Ugeavisen Vejen

Forårsudstilling i Rødding Frimenighed

Ugeavisen Vejen

Uve har haft 25-års jubilæum

Annonce